In hoeverre werkt HRD met stakeholders?

,
Vraag & Antwoord L&D HRD

Elke twee weken worden L&D-professionals via deze website gevraagd naar allerlei onderwerpen. Zo kun je meer leren over hoe andere L&D-professionals bepaalde thema’s ervaren. Nieuwsgierig? Via ‘Nieuws’ worden de antwoorden van alle voorgaande vragen samengevat. Geef antwoord op de nieuwste vraag en bekijk daarna de realtime resultaten.

Deze keer stond de samenwerking tussen L&D en haar Stakeholders centraal. 

Samenvatting eindresultaat

Over het algemeen ervaart bijna de helft van de deelnemende L&D professionals een grote mate van samenwerking met belanghebbenden (Stakeholders). Toch geeft een derde van de deelnemers aan dat zij dit juist niet ervaren, wat een behoorlijk grote groep is. Een meerderheid van de deelnemers geeft dan ook aan tijdens projecten last te hebben van betrokkenen die het – om welke reden dan ook – laten afweten.

Als het gaat over hun eigen rol in het managen van Stakeholders, blijkt dat bijna de helft van de L&D professionals in de helft of minder dan de helft van de projecten een plan heeft voor het betrekken van stakeholders. Een derde van de deelnemers doet dit in meer dan 80% van de L&D-projecten.

Op de hoogte blijven van alle nieuwe vragen en artikelen?

Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *