Impact Corona op Leren & Ontwikkelen

,
Corona onderzoek Leren en Ontwikkelen in organisaties

Dat Corona impact heeft op Leren & Ontwikkelen binnen organisaties, dat mag duidelijk zijn. Hoe ervaren mensen die in deze branche werken deze impact? Strategisch Opleiden stelde er een vragenlijst over samen en kreeg 117 antwoorden. Met een aantal verrassende resultaten.

Positieve impact

Misschien is het meest verrassende resultaat wel dat een groot deel van de deelnemers onder aan de streep een positief effect verwacht van Corona op Leren & Ontwikkelen. Binnen alle sectoren wordt dit opgemerkt. Hierin wordt het negatieve effect wat door velen ook wordt ervaren – druk op banen en budgetten – in meegenomen.

Het verdwijnen van banen & budgetten

Ondanks deze positieve impact, zien velen ook wel dat er banen en budgetten zullen verdwijnen. Maar weinigen vrezen voor hun eigen baan. Toch zullen er naar verwachting opleidingsinstituten failliet gaan. Misschien is dat nog wel het minst verrassend: Leren & Ontwikkelen is en blijft een conjunctuur gevoelige sector.

Leren & Ontwikkelen in organisaties wordt belangrijker

Het mag dan zo zijn dat banen en budgetten onder druk staan, Leren & Ontwikkelen wordt binnen organisaties wel (veel) belangrijker volgens een groot deel van de respondenten. Ook lukt het een grote groep op dit moment om projecten en ideeën makkelijker door te voeren.

Volledige resultaten – Download

Wil je de volledige resultaten inzien? Download dan hier de complete analyse van het onderzoek.

[thrive_link color=’orange’ link=’http://strategischopleiden.nl/wp-content/uploads/2020/05/Corona-en-Leren-Ontwikkelen-binnen-organisaties-resultaten-def.pdf’ target=’_blank’ size=’medium’ align=”]Resultaten downloaden[/thrive_link]

Tips voor Inspirerende gesprekken tussen manager en medewerker

Wil jij de gesprekken tussen managers en medewerkers in jouw organisatie verbeteren? Ze meer ontwikkelgericht maken en inspirerender? Laat dan hier je emailadres achter en ontvang regelmatig tips:

Geen zorgen: we spammen je niet en verkopen je gegevens ook niet door.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *