Employee journey ronde tafel sessie

,

Employee journey: momenteel een populair onderwerp en niet voor niets. Organisaties zien namelijk dat het werven, selecteren en het vasthouden van medewerkers steeds lastiger wordt. ‘Oplossingen’ schieten als paddenstoelen uit de grond, maar waar zijn die eigenlijk op gebaseerd?

Preventief signaleren is lastig

Hoe hou je medewerkers gelukkig en betrokken? Daar gaat de employee journey over. Niet alleen door een goede start te maken met nieuwe medewerkers via een onboardingsprogramma, maar door ook voor zittende medewerkers aandacht te hebben. Maar waar begin je? Want het is niet altijd vroegtijdig te onderkennen welke medewerkers afstand nemen van de organisatie of minder gelukkig zijn.

Data is nodig voor vroegtijdige signalering

Voorkomen is beter dan genezen: dit gezegde gaat in het geval van de employee journey in grote mate op. De impact is groot wanneer een medewerker niet meer gelukkig en betrokken is. Zowel voor de medewerker zelf, als voor de organisatie.

Data is ook nodig voor de juiste oplossing

Maar ook wanneer het probleem zich voor doet, is data nodig om met de juiste oplossing te komen. Wat zijn de mogelijkheden van deze specifieke medewerker? Wat zijn de mogelijkheden van de organisatie? Wat is nog ontwikkelbaar? Dit biedt perspectieven voor zowel de medewerker als de organisatie.

Experiment: gratis ronde tafel sessie

Om te onderzoeken welke data nodig is voor de signalering en oplossing van employee journey problemen, gaan Strategisch Opleiden en L&D-Support samen een experiment aan. We nodigen een zestal HR(D)-managers uit om samen met een teamgenoot (kosteloos) mee te doen aan de ronde tafel sessie ‘Welke (werknemers) informatie voorspelt duurzame inzetbaarheid?’.

Programma

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor dit programma. Wil jij binnen je organisatie aan de slag met duurzame inzetbaarheid en de employee journey? Plan dan een strategie afspraak om een passend programma te ontwikkelen.

Heb je vragen?

Stuur dan een email naar vanduren@strategischopleiden.nl en krijg binnen 24 uur antwoord.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *