Impact maken met een klein HRD-budget (ebook)

,

Om de leercultuur in de organisatie te verhogen is het zinvol om als Learning & Development afdeling méér te doen dan alleen de reguliere trainingen en programma’s aan te bieden. Juist door laagdrempelige en leerzame activiteiten aan te bieden die voor iedereen toegankelijk zijn verbetert de leercultuur. Helaas is het budget voor L&D vaak al krap en is er geen ruimte om nog extra activiteiten te organiseren.

Als Learning & Development-professional is het daarom een uitdaging om met weinig budget leeractiviteiten met impact te verzorgen. Zodat meer en meer medewerkers leren gaan zien als een voortdurend onderdeel in hun werk.

Inspiratie opdoen

Om hiervoor inspiratie om te doen heb ik een ebook geschreven met twee van deze laagdrempelige, impactvolle activiteiten: een thema-avond en een coachcafé. Inclusief draaiboeken en checklists, zodat je niet teveel tijd kwijt bent aan de uitvoering. Allebei de activiteiten kosten minder dan € 30,- per deelnemer, maar zijn daarom niet minder impactvol.

Doe er je voordeel mee!

Ja, ik wil graag het ebook Impact maken met een klein HRD budget ontvangen en abonneer mij daarom bij deze op de maandelijks HRD-update:

[chimpy_lite_form]

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *